BESTELLING EN LEVERING

 

Bestelling

Bij orders tot € 99,- incl. btw rekenen wij voor verzending binnen Nederland €7,25 excl. BTW, België € 8,95 excl. BTW Bestellingen vanaf € 99,- incl. BTW versturen wij kosteloos in Nederland en België. Indien uw bestelling in deelleveringen aan u verstuurd wordt, betaalt u uiteraard slechts eenmaal verzendkosten. Voor verzending naar andere landen dan Nederland en België gelden er aangepaste tarieven. Voor landen buiten Nederland en België in de EU en internationale verzending moet u contact opnemen met onze klantenservice over de inhoud afmeting en naar welk land in de EU. Wij rekenen een start tarief van €15, buiten de EU moet u denken aan een start tarief van €35,-.

Levering

Alle Producten Proberen wij binnen 1-5 werkdagen aan u te leveren. Dit ligt aan de levering en voorraden van onze leveranciers u krijgt altijd van ons een duidelijke indicatie van de leveringstijd van het product via de mail als u besteld. Als uw bestelling op werkdagen voor 17:00 uur bij ons binnen zijn, kunnen wij u dezelfde dag nog een bericht sturen met de daadwerkelijke levertijd. Onze klantenservice kunt u van 09:00 tot 21:00 uur bereiken, hier kunt u naar de actuele levertijd vragen. De levertijd is gebaseerd op de informatie die wij krijgen van onze leveranciers. Deze indicatie is niet gegarandeerd en kan niet door ons beïnvloed worden. Indien een pakket door de koeriersdienst meerdere keren is aangeboden en het pakket niet wordt aangenomen, dan komt het naar ons retour. Voor het opnieuw verzenden berekenen wij opnieuw verzendkosten in rekening.

Stappenplan:

  1. U maakt een bestelling aan in uw winkelwagen.
  2. U gaat naar de check-out en u vult uw gegevens in.
  3. U meldt u aan of gaat zonder aanmelden verder naar de levering, hier kiest u de verzendmethode, daarna drukt u op de knop betaling.
  4. Hier kiest u de betalingsmethode en vervolgens krijgt u zo snel als mogelijk bericht dat u heeft besteld en betaald.

Als dat allemaal verwerkt is en het pakket is voor u gereed dan krijgt u zo snel als mogelijk te horen of uw pakket klaar is voor verzending en onderweg naar uw aflever adres.

Voor vragen en of opmerkingen kunt u bellen of mailen naar info@orthovitam.com