Terugbetalingsbeleid

 

RETOURNEREN EN GARANTIE

Wilt u de producten retourneren dan kunt u een mail sturen naar info@orthovitam.com, laat ons weten wat de reden is waarom u het wilt terug sturen, wij gaan dit intern evalueren en u krijgt binnen 1 werkdag een retournummer toegestuurd waaronder u het aan ons terug kunt sturen. Orthovitam heeft het recht om goederen die zonder retournummer aan ons gestuurd worden, niet te accepteren.

Wanneer u producten aan Orthovitam retour stuurt en wij deze in goede orde hebben ontvangen, dan zorgen wij voor snelle levering van vervangende producten of stornering van uw aankoopbedrag. Geopende producten worden niet geaccepteerd. Graag ten allen tijden de producten in de originele staat en ongeopend aan ons retour te doen dit vanwege de hygiëne regels.

Stappenplan:

  1. Mailen naar info@orthovitam.com met een duidelijke omschrijving waarom de producten terug moeten. Vermeld uw naam en factuurnummer in de mail.
  2. Wacht op antwoord, binnen 1 werkdag.
  3. Stuur de producten in de originele doos terug naar Zwanenwater 32, 8245BV, Lelystad t.a.v. afdeling RETOUREN

Binnen 1 werkdag na ontvangst van het pakket krijgt u te horen of u uw stornering ontvangt of er een nieuwpakket naar u onderweg is. Verzendkosten en bank en of creditcardkosten zijn uitgesloten van stornering.