Veel gestelde vragen

Wie zijn wij?
Wij Orthovitam.com/nl Webshop platform bieden advies en begeleiden mensen met hun lichamelijke en geestelijke gezondheidsdoelen, door middel van onze productkennis van het samenstellen van producten die een toegevoegde waarde hebben voor de gezondheid van lichaam en geest. Orthovitam streeft ernaar om de grootste en meest veelzijdige webshop van Nederland en daar buiten te worden op het gebied van kwaliteitsproducten voor uw gezondheid die bewezen zijn op hun werking en voordelen. Net als dat u streeft naar de beste kwaliteit en prijsverhouding, voor het beste resultaat. Wij staan klaar voor product advies en begeleiding in uw gezondheidsdoelen. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief voor vele gezondheidstips en extra’s, zoals exclusieve aanbiedingen.

De NGL! Selectie is speciaal ontwikkeld om de klant een betere keuze mogelijkheid te bieden in het uitzoeken van kwaliteitsproducten. De NGL! Selectie is door ons persoonlijk getest op de kwaliteit, werking en voordelen op de gezondheid. Precies wat u nodig heeft voor het beste resultaat met uw gezondheidsdoel! Natuurlijk Goed Leven! dat wilt u toch ook?

Supplementen zijn geconcentreerde aanvullingen op een gezonde en gevarieerde voeding. Ze komen voor in tabletten, pillen, capsules en softgels waarin geconcentreerde voedingsstoffen zitten die de darmen moeten bereiken voor optimaal resultaat. Maar komen ook voor in vloeistoffen. Handig voor mensen die problemen hebben met slikken en kinderen/ baby’s. Dit kunt u goed mengen door het eten of dranken.

Supplementen worden steeds belangrijker in het voedingspatroon van de mens alleen al de inname van vitamine c is heel belangrijk. Dit komt doordat de nutriënten en fytonutriënten in de voeding steeds lager worden door intensieve landbouw. Het beste is om biologische producten te eten hier zitten meer nutriënten en fytonutriënten in en maar ook geen pesticiden. U kunt door middel van suppletie de waarde in het lichaam naar niveau brengen om uw individuele gezondheid op peil te houden. alleen supplementen slikken is niet de oplossing, voldoende bewegen en een gevarieerde voeding zijn belangrijk. Een supplement is puur ter aanvulling om tekorten aan te vullen. raadpleeg voor het gebruik een orthomoleculair voedingsspecialist of homeopathisch arts voordat u begint met het gebruik van supplementen.

Dit is per persoon verschillend en per sekse en kind en volwassenen. Er is een supplement dat moet kop en schouders boven de rest uit steekt als must have voor dagelijkse inname en dat is Vitamine C. Wij mensen kunnen van nature geen vitamine C aanmaken en daarom is het verstandig dit als suppletie aan een gezonde en gevarieerde voeding toe te voegen. Het is aan te raden om een multivitaminen en mineralen suppletie te gebruiken hier zitten de meest belangrijkste voedingsstoffen in om elke dag vol op te kunnen presteren. “Dit is geen vervanging van een gezonde en gevarieerde voeding.”

Wij zijn bereikbaar van 9-21 uur 7 dagen per week. Bel 085-06 04 805 of mail naar info@orthovitam.com Wij helpen u graag met uw gezondheidsdoel!